Forum dyskusyjne » Ogólnie

Wybierz stronę: 1 2 3
Temat: Odp: Młode Mamy poszukiwane!!!

Napisano: 2012-02-17 11:28:18
Witam.
Z przyjemnością poznam "mamy" na wspólne spacery z Bałut (okolice ul. Stefana, oczywiście jak będzie troche cieplej) a także do rozmowy online. Jestem mamą 8,5 m-cznego Wiktora. Zapraszam, piszcie: agalaz1@wp.pl

Napisano: 2012-02-27 12:17:10
hej, też chętnie znajdę mamę na wspólne spacery itp ;) jestem mama 3 letniego chłopca i pod koniec kwietnia urodzę drugiego synka ;) mieszkam w okolicy ronda solidarności ale do manu tez nie daleko ;) bansikxd@wp.pl

Napisano: 2012-02-28 11:53:03
Hejka!Jestem mamą 4,5 miesięcznego Wojtusia,mieszkamy na Zarzewiu przy ulicy Łęczyckiej,jeśli ktoś ma ochotę nawiązać kontakt to zapraszam na maila: adraborka@op.pl.
Bardzo proszę również mamababelka o kontakt lub maila,bo na tamtego wiadomość nie doszła.Pozdrawiam!!!

Napisano: 2012-03-01 20:47:22
Witam ,jestem mamą Niki 3,5 rocznej dziewczynki i poszukuje mamy ze srodmiescia okolice Ul pomorska ,Bałuty, na ploteczki lub kawusie.pozdrawiam.

Napisano: 2012-03-01 20:49:05
podaje e-maila.lailaw83@o2.pl

Napisano: 2012-03-01 22:00:13
Cześć ! Ja i mój synek mieszkamy na Złotnie.Maly ma 6 miesięcy. Szukamy towarzystwa na spacery i do wspólnej zabawy.prosze o kontakt mailowy- histria7@hotmail.com

Napisano: 2012-03-01 23:56:43
Ja także szukam mam na spacery i spotkania:). Mieszkam w centrum, niedaleko Parku Źródliska.
Chętnie wybrałabym się do kawiarnii, czy w ogóle w Łodzi jest takie miejsce przyjazne młodym mamom?
Pozdrawiam
Mama dwóch 4 latki i 4miesięcznego malca.
katajap@o2.pl

Napisano: 2012-03-02 22:24:59
Część
Ja również poszukuje mamy do wspólnych spacerów. Mam 8 miesięcznego synka i nie mam w łodzi koleżanek ponieważ wychowałam się w innym mieście. W łodzi zamieszkałam po ślubie i jakoś nie miałam okazji nikogo poznać. Teraz mam dziecko i dużo wolnego czasu więc chętnie pospacerowałabym z inną mamuią. Mieszkam na Janowie. mój email to edyta.andrzejczak@interia.pl

Napisano: 2012-03-21 16:52:06
Hej,
Jestem młodą mamą z Radogoszcza(okolice Motylowej, 11-Listopada). Mój synek ma 3,5 miesiąca. Pogoda robi się co raz ładniejsza, więc szukamy towarzystwa na spacery ;) Mój e-mail: dominika.jaszczak@10g.pl
Temat: Ogród Botaniczny - SEZON ROZPOCZĘTY :D :D :D

Napisano: 2012-04-05 09:53:57
Mam półrocznego synka Mikołaja, mieszkam na Retkini niedaleko Botanika - która mama chętna na wspólne dreptanie po ścieżkach? :) qzqtcb@jadamspam.pl (jest to alias antyspamowy, wiem że dziwnie wygląda ale maile dochodzą, odpisuję potem z normalnego adresu ;) )

Wybierz stronę: 1 2 3

KONKURS

NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać od nas newsletter informacyjny, zostaw swój adres e-mail.

WYSZUKIWARKA

BABY COACH

Zobacz więcej

Zaloguj się na forum: