Forum dyskusyjne » Ogólnie

Wybierz stronę: 1 2 3
Temat: Młode Mamy poszukiwane!!!

Napisano: 2011-07-04 18:05:16
Cześć Dziewczyny;-)
Jestem mamą półrocznego Borysa,poszukuję mam na wspólne spacery na Bałutach w okolicach ul.Inflanckiej.

Temat: Odp: Młode Mamy poszukiwane!!!

Napisano: 2011-07-04 20:50:00
Cześć,
Jestem mama 8 miesięcznego Julka i 3,5 letniej Urszulki :)) mieszkam już poza Łodzią ale tez chętnie spotkam się na wspólny spacer gdzieś w Łodzi lub zapraszam do siebie na kawke na tarasie :)) i wspólna zabawę dzieci :))
AnnaJG

Napisano: 2011-09-07 10:02:25
Cześć
Jestem młodą mamą, która też poszukuje mam na spacery z dzieciątkiem. Moja córeczka ma 8 miesięcy, mieszkamy też na Bałutach, co prawda w okolicach ul. Lutomierska/Klonowa, ale może udałoby się spotkać na dłuższy spacer:)?

Napisano: 2011-11-13 11:24:08
Witam :) Jestem mamą 2 cudownych maluchów. Synek 2,5 roku i córeczka 4 miesiące. Mieszkam w okolicach Manufaktury. Chętnie poznam mamy do wspolnych spacerow, kawki i pogawędek o wszystkim i o niczym.

Napisano: 2011-11-14 09:16:52
Witam! Mieszkam również niedaleko Manufaktury, więc chętnie spotkam się na spacer z maluchami. Moja córcia ma obecnie 10 miesięcy i bardzo lubi spacery:) Jeśli miałabyś ochotę pospacerować z nami to odezwij się na mojego maila kanaho@o2.pl.

Napisano: 2011-12-16 10:25:01
Witam mam prawie 3 letniego synka i bardzo chętnie pospaceruję z Wami, mieszkam w okolicach teofilka.
Prowadzę także zajęcia jogi z dziećmi, przy okazji wspólnych spotkań dzieci mogą pobawić się w zwierzątka posłuchać bajki lub poćwiczyć z mamusiami.
pracowniajogi.info@gmail.com w razie pytań:)

Napisano: 2012-01-07 21:12:15
Hej :) Jest ktoś z Retkini? Ja mam synka - 3 miesiące :) Może jest jakaś chętna Mama na wspólny spacer?

Napisano: 2012-01-09 10:30:47
Nie dodałam adresu e-mail : yqyxvur@jadamspam.pl zapraszam :)

Napisano: 2012-01-26 19:00:16
Może są chętne mamy ze Stoków/Sikawy na wspólne spacery ?? Jestem mamą 16miesięcznej Alicji :)

Napisano: 2012-02-02 12:50:42
Witam
Jestem mamą 19 miesiecznego Wojtusia który uwielbia zabawy z innymi dziećmi. Z chęcia poznam inna mamę do wspólnych spacerków (jak się troche ociepli ;)) i spotkań w domku by dzieci mogły sie pobawic.... anielka_20@interia.pl ŁÓDŹ BAŁUTY liściasta ...okolice

Wybierz stronę: 1 2 3

KONKURS

NEWSLETTER

Jeśli chcesz otrzymywać od nas newsletter informacyjny, zostaw swój adres e-mail.

WYSZUKIWARKA

BABY COACH

Zobacz więcej

Zaloguj się na forum: